tisdag 16 april 2013

Tisdag - Intervall

Idag var det meningen att jag skulle springa 14 km varav de två första och sista var upp och nerjogg. Efter de två första km var det även 4x60 m stegringslopp. Intervallerna var 2x5 km i tävlingsfart med 2 min joggvila.

Men det blir inte alltid som planerat... Till att börja med ville Liam väldigt gärna följa med så till slut fick han det. Till en början hade han jättekul och var helnöjd. De tgå första km gick bra och även stegringsloppen. Hurvida det sen blev tävlingsfart kan diskuteras, det är jobbigt med barnvagn.
Men de första 5 km gick bra med Liam men uppförsbacken till Rönneberga i motvind var tung.

Efter det gick det utför i dubbel bemärkelse. Hurvida det var motvinden eller brist på traktorer och lastbilar vet jag inte men Liam blev på ett jäkla humör. Så rundan gick rakt hem efter det och blev 3.5 km kortare än tänkt. Men dom kilometrarna tar jag igen på torsdag så det är ingen fara.

Sen får vi se om Liam kommer att vara lika sugen på att hänga med fler gånger? En sak är då säker, Exita var rasande över att bli utbytt. Hon stod upp mot staketet och skällde så saliven sprutade...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar